Gå til fægtning i Hillerød Fægteklub

Den første måned i klubben er gratis. Har du lyst til at prøve, så mød op til en af vores begynderaftner, den første træningsgang i hver måned. Vil du vide mere, så kontakt vores formand på: formand@hillf.dk

Hillerød fægteklub er både for børn, unge og voksne. Børn og unge træner onsdage og voksne og øvede børn og unge torsdage.

Læs mere herunder

Træningstider

Onsdag fra kl. 18:30 – 20:00
Træning for B&U-fægtere og B&U begyndere.
Træner: Alexander Wille

Torsdag fra kl. 18:30 – 20:00
Øvede B&U-fægtere samt voksne på alle niveauer
Træner: Jørn Steffensen (Stef)

Træningslokaler

Klubben har træning 2 gange om ugen på:

Hillerødholmsskolen

Hillerødsholms Allé 2-4

3400 Hillerød

Vi træner i drengenes gymnastiksal som ligger mellem Hallen og administrations bygningen.

 

Fra Hillerød station kan du tage bus nummer 301 eller 302

Kontingent og udstyr

Kontigentet er sat så lavt som muligt.
Ungdom (indtil 21 år): 660,- kroner / halvår
Voksenfægter: 990,- kroner / halvår
Hvis du er ny fægter i klubben er den første måned gratis.

Udover det meget beskedne kontingent, så skal du regne med selv at købe udstyr. Det første fægteår kan du låne af klubben, men derefter forventer vi at du selv anskaffer kårde, jakke, handske, maske etc. I alt udgifter for nogle tusind kroner. Vi laver fælles indkøb et par gange om året. Det gør det både nemmere og billigere for alle. Derudover så sælges der også tit brugt - men udemærket - fægteudstyr.

Som forælder er du også væbner

En for alle - Alle for en!

En fægter er ikke noget uden sin væbner. På samme måde er en fægteklub ikke noget uden frivillige.
De frivillige forældre i Hillerød Fægteklub står for kørsel til stævner og for praktiske ting ved vores egne arrangementer.
Der er mulighed for at drikke en kop kaffe i klublokalet sammen med de andre væbnere, mens du venter på, at dit aktive barn sætter sin touché ind.

Og de voksne har det ret hyggeligt i klubben!

Klub t-shirt

Alle medlemmer af Hillerød Fægteklub modtager en klub t-shirt efter indmeldelse. Når du har betalt kontingent oplyser du din t-shirt størrelse til din træner, som sørger for resten.

Ærmemærke

Ærmemærket skal sidde på den ikke våbenbærende arm, altså for højrehåndsfægtere skal det sidde på venstre overarm og for venstrehåndsfægtere på højre overarm. For begge gælder at mærket syes på, 6.cm. fra samlingen af ærme og jakke,midt på ærmet, altså midt for syningen der går over skulderen. Det er så smart at de 6.cm. præcis er bredden på ærmemærket, så man måler blot med dette.