"Væbnere"

Ordet dækker over forældre. Hillerød fægteklub har en lang række forældre, der udgør de frivillige hjælpere. Udover kørsel til stævner, så driver de også "Café Væbnere", hvilket er et synonym for klublokalet, der igen er samme sted som træningssalen. Og i Café Væbneren er der altid mulighed for en kop kaffe, mens du venter på at dit aktive barn sætter sit touché ind.

SOM FORÆLDRE ER DU OGSÅ VÆBNER - EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN

KLUBLIV

I forlængelse af fægtesalen har vi indrettet en lille "café". Her har du mulighed for at logge på Wi-Fi, få en kop kaffe eller høre de sidste nye røverhistorier.

TRANSPORT

Der er altid en række forældre, der hjælper til stævnerne. Her hjemtur fra Holbæk Cup. Og man får varmen af at fægte, hvis nogen skulle være i tvivl og så må man jo sørge for lidt luft .... og til syrebasserne!

EN FOR ALLE OG ...

OGSÅ FOR PALLE

Forældre er i gang med at flytte mure. Ikke i overført betydning, men helt bogstavligt, hvilket banede vejen for et længe tiltrængt klublokale.