NEW's & VIEW's

SÅ ER DER IGEN ET ARRANGEMENT I CAFÉ'en

Søndag den 10. November kl. 10.00 - 14.00

Kære unge og børn i fægteklubben.

Så holder vi næste hyggelige komsammen i fægteklubben, hvor de sidste, der ikke var med til forrige

Våbendkjold-event, får mulighed for at komme og male deres personlige "våbendkjold"! Samt ikke mindst hygge sig med nye og gamle fægtekammerater. Det færdige maleri/våbendkjold kommer op at hænge på væggen i Cafe Væbneren,sammen med alle de andres kunstværker. Og vi vil helst have alle repræsenteret og allerede nu er det blevet rigtigt flot,men vi skal også have DIG med! Programmet er ligesom sidst og ligeså forældrefrit!!

Dato: søndag d.10.november

klokken.10,00 til 14.00 hvor fægteren hentes.

Underviser er grafiker Sune Kliborg, der indleder med indføring i maleteknik,farve og lys,skitser med mere.Så tegnes og males der under kyndig vejledning og råhygge.

Ved 12.tiden serveres en god frokost, med blandt andet varm øko-tomatsuppe med hjemmebagt brød og smør-selv-buffet. Dertil juice,sodavand og iskold Væbnerhyld. Efter frokost der tages ad hoc,fortsætter malearbejdet.

Så vi ses til en smadderhyggelig søndag. Det foregår del i klasselokalet lige ved nedgangen til salen,samt i klublokalet kaldet Cafe Væbneren. Tilmelding hurtigst på: sune@kliborg.dk