NYT FRA BESTYRELSEN

FORMANDENS KLUMME

En lille nytårshilsen til alle medlemmer af Hillerød fægteklub. Nu render året på held, og hvilket år det har været.

Klubben vokser stadig, dog med mere moderat tempo end tidligere. Vi har ikke haft det store efterårs rykind som tidligere år, men dog har vi stadig en tilgang.

KONTIGENT

Kontigentet er sat så lavt som muligt.

Ungdom (indtil 21 år): 660,- DKR / halvår

Voksenfægter: 990,- DKR / halvår

Hvis du er ny fægter i klubben er den første måned gratis.

ANDRE UDGIFTER?

Udover det meget beskedne kontigent, så skal du regne med selv at købe udstyr. Det første fægteår kan du låne af klubben, men derefter forventer vi at du selv anskaffer kårde, jakke, handske, maske etc. Ialt udgifter for nogle tusind kroner. Vores fælles indkøb, gør imidlertid denne udgift overkommelig og derudover så sælges der også tit brugt - men udemærket - fægteudstyr.

Klubben har fået eget klublokale, som væbnerne snart har bygget færdigt. Nu har vi fået det sociale samlingsrum, vi i mange år har drømt om. Selv om rummet stadig mangler lidt finish, så er det allerede flittigt brugt af både forældre og fægtere.

Resultatmæssigt har det været et spinkelt år. Især på B&U siden har det stået lidt sløjt til de sidste par år. Selv om vi har højt fokus på de sociale, skal de sportslige resultater også være der. Det er dem som sælger klubben over for kommunen. Medaljerne skal nok komme igen. Vi har fået nogle flere mere dedikerede ungdomsfægtere, og når denne større træningsindsats efterhånden hjælper på deres tekniske niveau, skal Hillerød nok begynde og høste medaljer igen.

Klubben var igen i år vært for nogle turneringer. Især Senior DM var en stor succes. Både arrangementsmæssigt, deltagermæssigt og økonomisk. Det er arrangementer som disse, der giver os økonomisk råderum til at køre en fungerende klub som Hillerød Fægteklub.

Hermed ønskes I alle et rigtigt godt nytår.

Senest bestyrelsesreferat

Michael, Formand, Hillerød Fægteklub.